Välkommen till Hagagymnasiet!

Betty Malmberg och Per Jameson

Moderaternas representanter, Betty Malmberg och Per Jameson, besökte aulan under måndagen. Eleverna passade på att få svar på sina frågor.


Läs mer...

Öppet brev från Anders Palmgren

 Öppet brev från gymnasiechef Anders Palmgren

Det har inkommit synpunkter på att Hagagymnasiet låter politiska partier komma till tals i skolan och att det råder obligatorisk närvaro. Åsikterna handlar om de besök som socialdemokraternas Stefan Löfven och Magdalena Andersson samt moderaternas Betty Malmberg kommer att göra nu under veckan. 
Som skolledare på Hagagymnasiet tycker jag att det är tråkigt att detta blir en huvudfråga, och tar uppmärksamhet från de värden som besöken tillför.Läs mer...

HAJK med TV1 och S1c

Redan första skolveckan åkte TV1 och S1c på hajk till Sörsjön. På programmet stod både vandring och paddling. Eleverna fick lära känna varandra genom olika samarbetsövningar och skattjakt. De fick även testa på hur man arbetar naturvetenskapligt. Trots lite otur med vädret så var det fantastiskt roliga dagar!
Läs mer...

Salar Individuellt Val

Här hittar du alla skolors salar till Individuellt Val!

Haga happening

Haga happening genomfördes under torsdagseftermiddagen för årskurs etts elever. Personal på skolan presenterades för de nya ettorna på ett trevligt och lekfullt sätt och eleverna fick också tillfälle att prova på olika aktiviteter såsom volleyboll, kubbspel, streetbasket, pingis, frisbee, hoppa i studsmatta,m.m.  Läs mer...

Upprop 2014 för årskurs 1

Så var det dags för de nya ettorna att välkomnas till Hagagymnasiet av gymnasiechef Anders Palmgren. Efter en inledande prestation var det de nya mentorernas tur att ropa upp de nya klasserna och bege sig till sitt klassrum för att lära känna klasskamraterna.
Läs mer...

Student 2014

Så var det dags för årets studenter att ha sin avslutning tillsammans med övriga elever och personal. Efter treornas inmarsch hälsade rektor Patrik Lindström alla välkomna och efter det vidtog ett digert program med sång, musik, tal och stipendieutdelning.
Läs mer...

Poängjakt i åk 3

2014 var året då en ny tradition skapades på Hagagymnasiet. Treornas poängjakt påbörjades under lekfulla former på Himmelstalundsfältet. Det tävlades i irländsk julafton, citron- och melonätartävling m.m. och tillsammans med mentorer, skolledning och annan personal hade treorna en härlig dag i solen.
Läs mer...