Välkommen till Hagagymnasiet!


Hagagymnasiet fyller 50 år

Hagagymnasiet fyller 50 år och det firas den 27:e november då det är öppet hus kl. 13-15. För mer information, klicka här!Idrottsgymnasiet

Idrottsgymnasiet har sin fysträning på Friskis Ingelsta en gång i veckan, där vi kan köra fria vikter, maskiner, pass och andra roligheter. Allt för att blir starkare, smidigare, rörligare eller förbättra det vi behöver bli bättre på.
Idrottar du på din fritid? Tillhör du en förening? Vill du fortsätta satsa på din idrott? Då kan du söka till oss! Välkommen//
Rosangela Urbano

Läs mer...

Friskis Ingelsta

Zara, Alicia, Kevin, Victor och Andreas går inriktning PT på Ledarskap åk 2 och hade som uppgift att ta emot L1a och L1b och köra en cirkelträning med bägge klasserna.
Vi tackar L1a,L1b och lärarna som kom till Friskis Ingelsta med sina elever och självklart också våra elever som var engagerade och deltog på aktiviteten.
STORT TACK!
Rosangela Urbano

Läs mer...

Emelie Schepp

Hagagymnasiet fick besök av författaren Emelie Schepp, onsdagen 2015-11-13, där hon berättade om sina val och motgångar i början av hennes författarkarriär och önskan kring varför hon ville bli författare. Sedan länge hade hon haft ett stort intresse för att skriva kortare noveller och historier men gav sig in i reklambranschen. Hon betonade att detta hade stor betydelse i form av de många möten hon fick erfara under denna tid.
Läs mer...

Grattis Sofia S3c

Grattis Sofia S3c!
Hagagymnasiet fanns representerad av elever som placerade sig  i topp tre när finalen av Tekniska verken Innovation Camp 2015 avgjordes fredagen den 6 november.

Caset som deltagarna arbetade med under 21 timmar kan Du ta del av här:
 
Läs gärna följande artikelar som publicerats:
Tidningen Affärsstaden nr.5 hittar ni här:

http://www.mynewsdesk.com hittar ni här:

Corren.se fredagen den 6 november, hittar ni här:

 

Läs mer...

Second chance i Mönchengladbach

Fem elever och två personal på Second Chance School har varit sju dagar i Mönchengladbach i Tyskland på ”Youth Summit”. Youth Summit är ett årligt möte för skolor i det europeiska nätverket som Second Chance tillhör.
Eleverna har haft en spännande vecka med ett intensivt och omväxlande program. Det har varit workshops under temat sport. Bl.a. karate, cykling och boxning.

Läs mer...