Välkommen till Hagagymnasiet!

Salar Individuellt Val

Här hittar du alla skolors salar till Individuellt Val!

Haga happening

Haga happening genomfördes under torsdagseftermiddagen för årskurs etts elever. Personal på skolan presenterades för de nya ettorna på ett trevligt och lekfullt sätt och eleverna fick också tillfälle att prova på olika aktiviteter såsom volleyboll, kubbspel, streetbasket, pingis, frisbee, hoppa i studsmatta,m.m.  Läs mer...

Upprop 2014 för årskurs 1

Så var det dags för de nya ettorna att välkomnas till Hagagymnasiet av gymnasiechef Anders Palmgren. Efter en inledande prestation var det de nya mentorernas tur att ropa upp de nya klasserna och bege sig till sitt klassrum för att lära känna klasskamraterna.
Läs mer...

Student 2014

Så var det dags för årets studenter att ha sin avslutning tillsammans med övriga elever och personal. Efter treornas inmarsch hälsade rektor Patrik Lindström alla välkomna och efter det vidtog ett digert program med sång, musik, tal och stipendieutdelning.
Läs mer...

Poängjakt i åk 3

2014 var året då en ny tradition skapades på Hagagymnasiet. Treornas poängjakt påbörjades under lekfulla former på Himmelstalundsfältet. Det tävlades i irländsk julafton, citron- och melonätartävling m.m. och tillsammans med mentorer, skolledning och annan personal hade treorna en härlig dag i solen.
Läs mer...

Mösspåtagning 2014

Måndag 9/6 var det äntligen dags för våra årskurs-treor att sätta på sig sina vackra studentmössor. Det är också signalen för att studentveckan har börjat! I samband med mösspåtagningen lottades även klassrum och utspringsordning för studentdagen. Detta resultat kan dock ändras beroende på hur det går på Poängjakten som startade på Himpa efter mösspåtagningen.
Läs mer...

Artiklar om EU

I s2b har vi under våren arbetat med EU och undersökt "heta ämnen" inför valet. Eleverna fick undersöka tex tobakens framtid, arbetslöshet, kärnkraft eller inte osv. Två stycken, Ville Nordh och Donna Maalouf, skrev väldigt insiktsfulla artiklar om EU:s flyktingpolitik med en väldigt god människosyn i botten. Dessa kan du läsa om på nästa sida!
Läs mer...

Gymnasieslaget 2014

Så var det dags för det traditionsenliga "Gymnasieslaget" i Stadium Arena. Efter marschen frän skolan och ett smidigt insläpp inleddes evenemanget med rockmusik och nationalsången. Därefter blandades dodgeballmatcher med cheerleading under gemytliga former.

Läs mer...