Välkommen till Hagagymnasiet!


Specifik värmekapacitet

Inom fysikämnet så ingår det att göra en hel del laborationer. Nu i veckan fick  vi ta reda på hur
mycket energi det går åt för att höja temperaturen en grad Celsius på 1 kg vatten.
Med hjälp av en doppvärmare, termometer och en stund funderande så fick vi fram vårt resultat.

Läs mer...

Hagaborg 2016

I strålande sol och 25 grader varmt väder, genomfördes den traditionella Hagaborgsdagen. Alla elever samlades på morgonen utanför Stadium Arena för avprickning och lagindelning. Sen vidtog tävlingen med alla stationer både inne och ute. Syftet med dagen är att lära känna varandra över årskurserna och de olika programmen. Efter lunch i det fria, avslutades dagen för eleverna med prisutdelning.
Läs mer...
Don't drink and drive

Don´t Drink and Drive

I tisdags genomfördes den andra delen av den årliga satsningen på trafiknykterhet. Våra tvåor deltog i aktiviteter som visar hur räddningstjänst och polis arbetar med trafikolyckor och fick också prova på att krocka i låg hastighet samt ta sig ur en bil som voltat. "Ett viktigt budskap" tyckte eleverna.

Läs mer...

Haga happening

Under torsdag eftermiddag välkomnades Hagagymnasiets årskurs 1:or i Folkparken. I strålande solsken inleddes evenemanget av Ricky Gonzales, tidigare elev på Ledarskap, och Rikard Fernandez i nuvarande 3:an. Arrangörer var Rosangela och Ledarskapstreorna som går Fritidinriktningen. Alla årskurs ettor fick gå en tipspromenad med OS-tema och sen besöka tält med skolans personal. 
Läs mer...

Utspring 2016

Exakt klockan 16.00 startade årets utspring på Hagagymnasiet. Det var, som vanligt, fullt på skolgården av väntande föräldrar, släkt och vänner.
Läs mer...

Student 2016

Årets sommaravslutning genomfördes i Renströmmen, då Matteus kyrka renoveras just nu. Rektor Patrik Lindström inledde med att hälsa välkommen och sen delades premier ut till alla duktiga elever på Hagagymnasiet. Vi har också många begåvade artister bland våra elever och några av dem framförde skönsång. Elevkåren utsåg Kristina Nygren till "Årets lärare" och gymnasiechef Anders Palmgren avslutade med "One Call Away" till allas jubel.
Läs mer...