Länk till Facebook
Länk till Instagram
Länk till Twitter
Länk till Youtube

Ses vi på gymnasiemässan?

En tankebubbla som sprängs, med texten välkommen på gymnasiemässan 2016.

Lördagen den 19 november är det dags för gymnasiemässa. Hit kommer ambassadörer från Norrköpings, Söderköpings och Finspångs gymnasieskolor för att svara på frågor, berätta om sin skola och programmen som finns att välja. Gymnasiemässan vänder sig till dig som ska välja gymnasieprogram, men även du som förälder är välkommen.

Har du redan bestämt dig? Eller har du ingen aning om vilka program du har att välja på? På gymnasiemässan finns elever, lärare och rektorer för att svara på dina frågor och funderingar. Studie- och yrkesvägledare finns på plats för att ge tips och råd hur du ska tänka för att göra rätt gymnasieval. Även Marieborgs folkhögskola, Skolverket, Linköpings universitet och Arbetsförmedlingen kommer närvara.

Tid: Den 19 november klockan 9.00–14.00
Plats: Teknikhallen, Östgötaporten, Ektorpsgatan 1, Norrköping.

Välkommen!